Τι είναι ο καθαρισμός κινητήρα με υδρογόνο και γιατί αξίζει τον κόπο.

Ο καθαρισμός κινητήρα με υδρογόνο μπορεί να απομακρύνει τις επικαθίσεις άνθρακα από τον κινητήρα σας με αποτέλεσμα αυτό να συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του κινητήρα.
Ένα καλά συντηρημένο σύγχρονο αυτοκίνητο θα πρέπει να μπορεί να καλύψει αρκετά χιλιόμετρα χωρίς να χρειάζεται μεγάλη συντήρηση. Ενα παλαιότερο όχημα όμως είναι αναμενόμενο να έχει μία πτώση στην απόδοση του όσο μεγαλώνουν οι επικαθίσεις άνθρακα στο εσωτερικό του.
Αρχικά ας δούμε τους λόγους για τους οποίους ένας κινητήρας χρειάζεται καθαρισμό από τον άνθρακα.
Η βενζίνη και τα πετρελαιοκίνητα παράγουν ενέργεια από τα καύσιμα και αυτό δημιουργεί καυσαέρια. Οι συσκευές ελέγχου εκπομπών όπως καταλύτες και φίλτρα σωματιδίων diesel διατηρούν την ποσότητα αιθάλης που φτάνει στην ατμόσφαιρα στο ελάχιστο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα που εναποτίθενται σε εξαρτήματα μέσα στον κινητήρα και στο θάλαμο καύσης.
Αυτό μπορεί να γίνει και από την κακή ποιότητα καυσίμων,
όπου με την ελλιπή καύση να μένουν υπολείμματα άνθρακα μέσα στο θάλαμο.
Να προσθέσουμε επίσης ότι πολλοί σύγχρονοι κινητήρες χρησιμοποιούν απευθείας άμεσο ψεκασμό για την καλύτερη απόδοση, ο οποίος όμως αυξάνει τις επικαθίσεις άνθρακα στο εσωτερικό του.
Τα diesel επηρεάζονται ακόμα περισσότερο καθώς το ίδιο καύσιμο δεν κάνει τόσο καθαρή καύση.
Τα καυσαέρια τροφοδοτούνται συχνά πίσω στο θάλαμο καύσης για να καούν ξανά και αυτή η κίνηση των καπνών με αιθάλη αναμένεται να οδηγήσει σε συσσώρευση εναποθέσεων με την πάροδο του χρόνου.
Μόλις οι αναθυμιάσεις τελικά αποβληθούν από τον κινητήρα πρέπει να περάσουν από το φίλτρο σωματιδίων και ένα καταλύτη αυτά μπορούν επίσης να φράξουν με τα αποθέματα άνθρακα.
Για να έχετε λοιπόν έναν καθαρό κινητήρα και σαν συνέπεια αυτού οικονομία στα καύσιμα, αύξηση ροπής και αποδόσεις, καλύτερη γραμμικότητα του κινητήρα τότε επισκεφθείτε την Carbon Cleaner Point για ένα καθαρισμό κινητήρα με υδρογόνο.
Η Carbon Cleaner Point είναι η Νο.1 εταιρεία στο χώρο του καθαρισμού κινητήρα με υδρογόνο με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.
Δώστε ζωή και ανάσες στον κινητήρα σας με την carbon cleaner point! Το Γνήσιο “Αρπάει” είναι ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!!
Βρείτε μας στο www.carbonpoint.gr
Facebook: Carbon Cleaner Point Insta:carbon_cleaner_point youtube: carbon cleaner point ccp και στα 4 καταστήματα μας στην Αγία Παρασκευή, στην Αίγινα, στην Μαγούλα Αττικής και στο Παλαιό Φάληρο καθώς και με κινητές μονάδες για κατ’ οίκον καθαρισμούς.
Ζητούνται συνεργάτες-αντιπρόσωποι στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Για πληροφορίες στο 6937 196 555 και στο 694 97 22 868
.